SPORTSKA-OPREMA.HR - VIŠE OD 1000 PROIZVODA!

Naručite online ili na telefon 052/492-190

Način plaćanja

Plaćanje pouzećem – na Internet trgovini www.sportska-oprema.hr moguće je plaćanje pouzećem - plaćanje prilikom preuzimanja naručene robe. Obzirom da je prilikom preuzimanja moguće samo plaćanje gotovinom, morate prilikom preuzimanja biti osobno prisutni, bez obzira na vrijednost narudžbe. Dostava se vrši putem GLS usluge.

Prodavatelj izdaje račun elektronskim putem (e-mail) te na trajnom mediju (papir) dokaz u slučaju reklamacije proizvoda. Ukoliko ne zaprimite račun, javite nam na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te ćemo Vam ispostaviti isti.

Virmanom: uplatom po dostavljenoj ponudi.

Napomena: kreditna kartica korisnika u ovom trenutku još nije terećena za navedeni iznos. Podaci su provjereni i najavljen je trošak. Djelatnici Sportstil d.o.o. provjeravaju raspoloživost naručenih proizvoda. Tek kada korisnikova pošiljka bude spremna za isporuku, Sportstil d.o.o. će naplatiti transakciju i teretiti korisnikovu kreditnu karticu za potreban iznos.

Iznos terećenja kartice može biti jednak ili manji autoriziranom ukoliko korisniku iz nekog razlog nije moguće isporučiti sve naručene proizvode o čemu će korisnik biti prethodno obaviješten.

Your Saved Item (0)

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku.