SPORTSKA-OPREMA.HR - VIŠE OD 1000 PROIZVODA!

Naručite online ili na telefon 052/492-190

Dostava

Dostava se vrši putem GLS kurirske službe i to isključivo radnim danima. Svaki naručeni artikl sa lagera dostaviti ćemo unutar pet radnih dana na vaš kućni prag, a za artikle koji nisu na lageru iste ćemo dostaviti unutar 7 - 10 radnih dana. Prilikom kupovine molimo vas da ostavite broj telefona ili mobitela gdje vas kurir može dobiti i dogovoriti isporuku u slučaju da je adresa pogrešna.

Ukoliko Vas kurir ne zatekne na adresi, ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

Troškovi poštarine su prikazani na računu koji dostavljamo uz naručeni artikl i uračunati su u ukupnu cijenu otkupnine. Za narudžbe do iznosa od 600,00 kuna, kupac plaća troškove dostave (poštarine) u iznosu od 44,00 kuna.

Za narudžbe ukupnog iznosa iznad 601,00 kuna, Prodavatelj je osigurao besplatnu dostavu (poštarinu) za dostavu paketa. 

Ukoliko kupujete više od jednog proizvoda poštarina se obračunava samo jednom, a ukoliko je barem jedan od naručenih proizvoda vezan za akciju besplatne poštarine, nećete snositi bilo kakav trošak poštarine.

Iznos troškova poštarine je vidljiv u košarici prilikom narudžbe proizvoda.

Prodavatelj zadržava pravo ne isporučiti naručeni proizvod u slučaju nedostatka na skladištu, tvorničkog oštećenja ili uslijed tehničke greške. U tome slučaju, Prodavatelj će obavijestiti Kupca te mu ponuditi alternativni proizvod iz svoje ponude.

Prodavatelj ne snosi odgovornost ukoliko Kupac ne dobije obavijest uslijed tehničke greške (odlazak e-maila u spam folder ili slično).

Your Saved Item (0)

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku.